Akcija Jata: Povratne karte od 99, odnosno 139 evra

Kompanija "Jat ervejz" će od 15. avgusta do 5. septembra po izuzetno povoljnim cenama prodavati povratne karte za putovanja od 15. septembra ove do 15. marta 2012. godine.Povratna karta iz Beograda za Rim, Milano, Istanbul, Solun, Cirih, Berlin, Frankfurt i Dizeldorf moći će da se kupi po ceni od 99 evra. Promotivne cene, u koje su uračunate sve takse osim troškova izdavanja aviokarte, ne važe samo za putovanja od 16. decembra ove do 15. januara sledeće godine, tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Svi koji žele da putuju iz Beograda za Atinu, Amsterdam, Brisel, Pariz, London, Kopenhagen, Stokholm ili Geteborg, moći će da kupe povratne karte po ceni od 139 evra. Putnici koji žele da lete iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka bilo kojoj evropskoj destinaciji Jata i nazad mogu to učiniti kupovinom povratne karte po ceni od 195 evra. Povratne karte za Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje i Beč i dalje se mogu kupiti po ceni od 99 evra...

Akcija Jata: Povratne karte od 99, odnosno 139 evraKompanija "Jat ervejz" će od 15. avgusta do 5. septembra po izuzetno povoljnim cenama prodavati povratne karte za putovanja od 15. septembra ove do 15. marta 2012. godine.Povratna karta iz Beograda za Rim, Milano, Istanbul, Solun, Cirih, Berlin, Frankfurt i Dizeldorf moći će da se kupi po ceni od 99 evra, najavljeno je iz Jata.

Promotivne cene, u koje su uračunate sve takse osim troškova izdavanja aviokarte, ne važe samo za putovanja od 16. decembra ove do 15. januara sledeće godine, tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Svi koji žele da putuju iz Beograda za Atinu, Amsterdam, Brisel, Pariz, London, Kopenhagen, Stokholm ili Geteborg, moći će da kupe povratne karte po ceni od 139 evra.

Putnici koji žele da lete iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka bilo kojoj evropskoj destinaciji Jata i nazad mogu to učiniti kupovinom povratne karte po ceni od 195 evra.

Povratne karte za Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje i Beč i dalje se mogu kupiti po ceni od 99 evra.

Karte se mogu kupiti i za letove u suprotnom pravcu odnosno iz svih ovih gradova prema Beogradu.

Jatove karte po povoljnim cenama mogu se rezervisati i kupiti putem sajta www.jat.com, besplatnim pozivom Jatovog kolcentra 0800 111 528 sa mobilne i fiksne telefonije Srbije ili telefona +381 3112 123 za pozive iz inostranstva, kao i pozivanjem broja 020 290 240 za pozive iz Crne Gore po ceni lokalnog telefonskog poziva.

Promotivne karte Jata mogu se platiti i preko Telenorove mobilne mreže, a prodaja se, osim u svim Jatovim poslovnicama u zemlji i predstavništvima u inostranstvu obavlja i u svim agencijama koje su ovlašćene za prodaju karata srpskog nacionalnog avioprevoznika, saopšteno je iz "Jat ervejza".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik